“Het lichaam in goede gezondheid houden is een plicht, anders is het niet in staat onze geest sterk en helder te houden.” (Boeddha)

Na 38 jaar als tandartsassistente gewerkt te hebben, ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Uit ervaring wist ik hoe weldadig het voelt om aangeraakt te worden met heerlijk geurende, warme olie. Dit gevoel wilde ik ook op anderen overbrengen en zo werd mijn passie voor massage geboren. Ik heb onder andere de opleidingen Sabaaydi masseur/Sabaaydi wellness masseur/Sabaaydi intuïtief masseur en Massage bij kanker met succes afgerond.

Aanraking met 100% aandacht is waar ik in geloof. In de westerse maatschappij is aanraken een gevoelsbeleving die steeds zeldzamer wordt. Toch is het een biologische behoefte. Een tekort aan aanraking leidt op den duur tot slechtere kwaliteit van leven, zowel geestelijk als lichamelijk. Massage bevordert de gezondheid, maar zorgt bovenal voor een moment van rust en welbehagen. Het mooiste geschenk voor mij is het zien van een cliënt die na de massage lichamelijke en geestelijke ontspanning heeft bereikt. 

Met een massage kom je tot rust. Gun jezelf die rust. Ik neem de tijd en heb alle aandacht voor jou.

BOEK EEN MASSAGE