Is de Sabaaydi massage voor iedereen geschikt? 

Nee, niet voor iedereen. Er kunnen contra indicaties zijn. Voor meer informatie kunt u beter even contact opnemen. Dan worden deze met u besproken.

Moet/mag ik helemaal bloot op de massagetafel liggen?

Nee, u mag uw slip aanhouden, als u het prettiger vindt. Wel is het prettiger als u uw bh aflegt omdat voor nek-schouder-rugmassage het wel nodig is dat de bandje van de bh los zijn. De lichaamsdelen die op dit moment niet gemasseerd worden, dek ik met handdoeken en/of deken af.

Moet ik zelf handdoeken meenemen?

Nee, schone handdoeken zijn aanwezig. Maar als u een eigen handdoek prettiger vindt, kunt u deze uiteraard meenemen.

Kan ik een massage nog afbellen/annuleren?

Dat kan tot 24 uur voor de massage zonder kosten. Belt u af op de dag zelf breng ik de helft in rekening. Zijn de kruidenstempels al opgewarmd dan breng ik hiervoor 5 euro extra in rekening.

Hoe kan ik betalen?

De massage dient na afloop contant te worden voldaan. Pinnen kan niet.

Worden de kosten van een massage vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Nee, deze worden niet vergoed.

Wat voor werking hebben de kruidenstempels?

Ze geven u energie en een fit gevoel. Bestrijd stress, vermoeidheid, slaaploosheid en zorgt voor een goede doorbloeding. De kruiden hebben een reinigend effect op de organen. Brengt verlichting bij spierpijn.

Waarom moet ik na afloop van een massage water drinken?

Bij een massagebehandeling komen er veel afvalstoffen vrij. Het water helpt de nieren de afvalstoffen zo snel mogelijk uit het lichaam af te voeren. Als u na de massage niet genoeg drinkt, kan dit hoofdpijn, misselijkheid en/of vermoeidheid geven.

Massage bij reuma?

Het is zelfs heel goed en in combinatie met warme kruidenstempels zal het zelfs verlichting geven. Ook bij jicht en spierdystrofie.

Massage bij ziekte?

Vooral bij griep en koorts wordt een massage afgeraden. Het lichaam is dan al hard bezig om afvalstoffen af te scheiden en een massage versnelt het proces. Ook verhoogt de lichaamstemperatuur altijd licht tijdens een massage. Bij koorts is dat uiteraard niet wenselijk.

Massage bij blessure? 

In de meeste gevallen wel, maar het is altijd verstandig om contact op te nemen met uw huisarts.

Masseren bij zwangerschap?

Tijdens de eerste 3 manden wordt dit afgeraden in verband met het eventueel opwekken van krampen. Geef dit dus altijd aan bij uw masseur! Daarna is een lichte ontspanningsmassage aan te bevelen. Hierbij worden geen kruidenstempels gebruikt!

Masseren bij borstvoeding?

Dit is geen probleem. Ik gebruik geen kruidenstempels omdat de kruiden invloed hebben op de moedermelk.

 

 

 

 

Afspraak maken
voet
Social Media
Facebook LinkedIn Google Plus