Stoelmassage

Stoelmassage

Wist u dat volgens gegevens van ziektekostenverzekeraars, rugklachten en andere problemen met het spier-skeletsysteem de laatste jaren, naast verkoudheid de meest voorkomende oorzaak voor ziekteverzuim is? Gemiddeld zijn mensen met rugklachten 16 dagen uitgeschakeld. Dat betekent omgerekend per jaar hoge verzuimkosten voor uw bedrijf en het welbevinden van de medewerkers. Preventieve maatregelen in de vorm van (stoel)massagebehandelingen biedt een goede mogelijkheid om:

  • verzuimkosten te beperken
  • prestatiemogelijkheden en concentratievermogen te vergroten
  • gezondheid te verbeteren en gezondheidsklachten te voorkomen
  • motivatie van medewerkers te verbeteren en het arbeidsklimaat te verbeteren

Stoelmassage op de werkplek

Rugpijn zijn in ons dagelijks leven een veelvoorkomend ziekteverschijnsel. Bovendien leiden prestatiedruk, tijdgebrek, stress en gebrek aan beweging dikwijls tot een groeiende mentale en fysieke belasting. Daardoor ontstaat pijnlijke spanning, vaak met klachten in rug, schouders, nek en armen. Fysieke overbelasting hangen samen met mentale en emotionele overbelasting en leiden ook tot hardnekkige prikkelbaarheid en verminderde prestaties.  Werkgevers kunnen door stoelmassage op de werkplek op een eenvoudige en effectieve manier de algemene prestatie- en gezondheidssituatie binnen hun organisatie verbeteren.
Daarmee wordt op een effectieve manier de werkmotivatie verhoogd, de creativiteit en het welzijn van medewerkers verbeterd. Daarnaast draagt het bij aan een positief imago van het bedrijf.

Energie tanken in 20 minuten

Een mobiele stoelmassage op de werkplek duurt tussen de 15 en 20 minuten. Deze stoelmassage voelt niet alleen heerlijk aan en de aangename werking is direct merkbaar. De massage helpt tegen stress-gerelateerde klachten in het gebied rond rug, schouder en nek en heeft meteen een positief effect op het welbevinden, de psyche, van de mens. Onder het motto ‘chill out’ in plaats van ‘burn out’ is de mobiele stoelmassage op de werkplek als preventie in veel organisaties een vast onderdeel van het ziekteverzuimbeleid, wordt er door werknemers graag gebruik van gemaakt en als erg positief ervaren.

stoelmassage auszeit

De stoelmassage, met aandacht uitgevoerd, is ontwikkeld om stress te verminderen en in korte tijd ontspanning te realiseren. Zo heeft aandachtige aanraking een positief effect op de hele mens. De productie van het gelukshormoon (serotonine/ dopamine)neemt met 30% toe en stresshormonen (cortisol en adrenaline) worden met 60% terug gebracht.
Daarmee is mobiele stoelmassage een van de beste operationele maatregelen voor behoud van gezondheid en preventie van burn out op de werkplek.
Omdat deze massage zonder olie, direct op de kleding wordt gedaan is deze praktisch op elke locatie en in de kleinste ruimte uit te voeren.

Stoelmassage is niet geschikt voor vrouwen die zwanger zijn of dat graag willen worden want er worden bepaalde punten gestimuleerd die met de samentrekking van de baarmoeder samenhangen en voor die punten is het nu niet het goede moment om die te stimuleren. Wel bestaan veel massagemethoden die wél  zeer geschikt zijn voor zwangere vrouwen.

Een stoelmassage wordt op locatie uitgevoerd, duurt 15-20 minuten en kost €. 35,-
Indien sprake is van afname van meerdere stoelmassages en/ of op regelmatige basis maak ik  een maatwerkofferte in overleg met u.

Interesse in stoelmassage in uw bedrijf?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van mobiele stoelmassage in uw bedrijf? Of wilt u een kosteloze demonstratie op uw locatie? neem dan contact met mij op voor een afspraak.

Afspraak maken
voet
Social Media
Facebook LinkedIn Google Plus