Simone Prause

Wie ben ik, waarom massage.

Gun jezelf een moment van aandacht!

Na 38 jaar als tandartsassistente gewerkt te hebben kwamen allerlei kwaaltjes in rug en schouder opzetten. Ik moest dus op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Door eigen ervaring met massage ben ik gaan voelen hoe weldadig het is om geraakt te worden in combinatie met heerlijk warme olie.

In onze (westerse) maatschappij is aanraken een gevoelsbeleving die steeds zeldzamer wordt. Toch is aanraking een biologische behoefte. Een tekort aan aanraking leidt op den duur tot slechtere kwaliteit van leven; in eerste instantie alleen geestelijk/emotioneel, op den duur zelfs lichamelijk. Een voorbeeld vinden wij bij alleenstaande bejaarden. 

Ik heb een aantal massageopleidingen o.a. ‘Sabaaydi Masseur/Sabaaydi Wellness Masseur/Sabaaydi Intuïtief Masseur’ en ‘Massage bij Kanker’ met succes afgesloten.

Op vrijdag verzorg ik als vrijwilliger de hand- en hoofdmassage  in het inloophuis voor kankerpatiënten Vicky Brown huis te `s Hertogenbosch. Ontzettend dankbaar werk.

De passie voor massage, de aandacht voor de cliënt  maar vooral het bewustzijn geeft mij een heerlijk gevoel dit over te brengen aan de cliënt . Aanraking met 100 % aandacht. Het geeft een gevoel van welbehagen en bevorderd de gezondheid. Een massage die gegeven wordt vanuit intuïtie en gevoel raakt veel meer dan alleen los kneden van spieren. Massage koestert en zorgt voor een moment van rust en aandacht.

Ik doe dit werk met veel liefde en plezier. Ik hoop dat ik door mijn ervaring een massage die lichamelijke en geestelijke ontspanning brengt, kan bijdragen aan hetgeen wat u zoekt.

Het mooiste geschenk voor mij is het zien van een cliënt die na de massage heerlijk ontspannen, een stukje dichter bij zichzelf en vooral ook (weer) gelukkig met zichzelf naar huis gaat. 

Het lijkt erop dat massage hetzelfde doet als bepaalde pijnstillers en dat helemaal zonder bijwerkingen!!!!!

Openingstijden:

Maandag t/m donderdag 10.30 tot 18.00 uur 

Afspraken alleen via “Contactpagina”

 

Afspraak maken
voet
Social Media
Facebook LinkedIn Google Plus