Sabaaydi betekend: ik wens je geluk, gezondheid en een goed leven

Massages in een bijzondere en diep ontspannende vorm 

Sabaaydi kruidenstempelmassage

Doel: het werken met warme kruidenstempels (deze bevatten o.a. Borneol & Damphor, Citroengras, het blad van de vrucht van de Kaffier, Tumeric en Limoen) heeft een reinigend, verwarmend en kalmerend effect. Het bevordert het afvoeren van afvalstoffen bij verzuring van het lichaam, bij afvallen en vocht vasthouden, reinigend effect op  organen. Het brengt verlichting bij reuma, fibromyalgie, jicht en spierdystrofie. Preventief voor een gezond lichaam.

Behandeling: rug-  en schouderpartijen worden gestempeld met warme kruidenstempels. Daarop volgt een ontspannende warme oliemassage van de rug. De laatste restjes spanning vloeien weg bij een hoofdmassage. Afgesloten wordt met een ontspannende voetmassage.

Deze massage duurt 60 minuten – Prijs: 40 Euro

Sabaaydi totaal massage

Heel veel mensen lijden onder blokkades en afvalstoffen in benen (Cellulitis), billen, buik en heupen.

Doel: stempelen met warme kruidenstempels om de afvalstoffen en blokkades in benen, billen, heupen en buik te verlichten en de energie weer te laten stromen.

Behandeling: stempelen met warme kruidenstempels en masseren met warme olie van benen, buik, billen en heupen geeft verlichting. Afgesloten wordt met een heerlijke oliemassage van de voeten waar ik ook gebruik maak van stokjes. (zie Thaise voetmassage)

Deze massage duurt 60 minuten – Prijs:  40 Euro

Sabaaydi Thaise voetmassage

Diepe lichamelijke ontspanning door aanraking van de voeten!

Doel: omdat de voet reflexzones bevat die zich met energiebanen verbinden is deze massage bijzonders aan te bevelen voor de doorbloeding en activering van de lymfestroom en organen en stimuleert de zenuwbanen.

Behandeling: een bijzondere massage waarbij ik zowel met stokjes als met mijn handen en warme olie een drukpunten- en onderbenenmassage geef. Deze combinatie geeft ontspanning en zorgt voor en betere doorstroming in het lichaam. Het werk zelf-genezend voor het lichaam.

De Thaise voetmassage is een stevige massage die reinigend werkt op het gehele lichaam.

Deze massage duurt 30 minuten – Prijs:  40 Euro

Sabaaydi Chi-Wit massage 

Doel: uitgangspunt van deze bijzondere massage is je wervelkolom zien als je levensboom.

Steeds vaker kom ik mensen tegen die hun buigzaamheid kwijt zijn. Dat hoeft niet altijd fysiek te zijn. In de wervelkolom komen zenuwen samen, die in verbinding met de rest van het lichaam staan. Door stress en andere oorzaken kan er veel spanning, pijn en moeheid zijn opgebouwd in de wervelkolom. Daarom is het zo belangrijk dat we leren met de stroom van het leven mee te gaan en bewust in het leven staan. Ook op de mentale conditie heeft deze massage een positief effect.

Behandeling: een rugmassage  van een combinatie van verschillende technieken die afkomstig zijn uit Thailand, Vietnam en India. Deze massage kan zowel zacht als  ook stevig gegeven worden en uiteraard wordt er gemasseerd met warme olie.

Deze massage duurt 60 minuten – Prijs: 40 Euro

Sabaaydi kokosstempelmassage

Heel gemakkelijk en een stralende huid als resultaat!

Doel: hersteld de huid, voorkomt ouderdomsverschijnselen en versterkt het immuunsysteem. Het verwijdert dode huidcellen en geeft nieuwe energie. De kokos stabiliseert het bindweefsel, verstevigd de huid en zorgt voor meer spankracht.

Behandeling: bestaat uit een scrubmassage en daarna wordt gemasseerd met twee pure kokosstempels. De kokos geeft olie af zodat het een masserende stempelmassage is, die zeer aangenaam aanvoelt.

De kruidenmix van de scrubstempels bestaan uit: Limoenblad, Mangostone, Limoenschil, Zeezout en Kokosvlokken. Door het verwarmen van de stempels met stoom komen de krachten en aroma’s van deze kruiden vrij.

De vrijkomende geur geeft u een exotisch vakantiegevoel! 

Deze massage duurt 60 minuten – Prijs:  40 Euro

 

 

 

 

Afspraak maken
voet
Social Media
Facebook LinkedIn Google Plus