Intuïtieve massage is een holistische massage die er op gericht is om lichaam en geest te laten ontspannen. Deze massage wordt niet na een vast schema toegepast maar na creativiteit en intuïtie. Er is aandacht voor ‘de hele mens’ en niet voor een verzameling klachten, spieren en andere delen. Holistische massage richt zich niet alleen op het lichaam van de cliënt, maar heeft ook tot doel het evenwicht op  geestelijk en emotioneel niveau te herstellen.

Gebruikmakend van verwarmde olie masseer ik vanuit mijn intuïtie met aandacht en respect voor de cliënt . Middels strijkringen en diepere knedingen nodig ik de cliënt uit om in diepe ontspanning te raken en los te laten.

Betekenis van Intuïtieve massage:

Ontspant lichaam en geest – laat energie beter stromen – helpt bij lichamelijke klachten – stimuleert het zelf genezend vermogen van het lichaam -zorgt voor hernieuwde vitaliteit – geeft een gevoel van welbehagen – raakt de diepste kern van iemands wezen –  is een oase van rust scheppen – is diepe meditatie – is een oeroude vorm van helen – is warm en liefdevol aanraken

Intuïtieve massage is een cadeautje aan jezelf! 

Duur: 60 minuten – Prijs: 40 Euro

 

 

Afspraak maken
voet
Social Media
Facebook LinkedIn Google Plus